SIERPLEISTER

Gieling Stucadoors uit Oostzaan - Sierpleister
WAT IS SIERPLEISTER?
Sierpleister is een afwerking op basis van kunstharsdispersie aangevuld met granietkorrels en vulmiddel die samen voor de structuur zorgen. Simpel gezegd, iedereen kent het welbekende spachtelputz, dit is slechts een van de vele varianten sierpleisters die er bestaan. Sierpleister is een zeer praktische en mooie afwerking die van modern tot klassiek bij ieder huis en elke stijl past.

WANNEER SIERPLEISTER?
Wilt u een gezellige warme sfeer creëren in huis en ook de voordelen hebben van ijzersterke afwerking? Dan is sierpleister een goede keus. Het kleurassortiment is oneindig, dus wat uw smaak ook is, uw kleur zit erbij! Sierpleister kan op elke vlakke egale en draagkrachtige ondergrond binnen en buiten aangebracht worden. Zelfs kleine kinderen krijgen het niet kapot! Ook na vele malen sauzen is de structuur van de sierpleister nog duidelijk zichtbaar. De structuurkeuze is heel groot: van super fijn tot heel grof. Onder de noemesierpleister, is zoveel verkrijgbaar dat we dit niet allemaal op de site kunnen zetten. Van spachtelputz en minigraniet tot metallic sierpleisters. Voor elke smaak en stijl zit er een keus bij.

HOE WORDT SIERPLEISTER AFGEWERKT?
Dit is een moeilijk te beantwoorden vraag, omdat verschillende sierpleisters ook op verschillende manieren afgewerkt worden. Over het algemeen genomen worden sierpleisters zo afgewerkt dat ze een mooie, egale en gelijkmatige structuur hebben. Sierpleisters zijn erg mooie producten, die garant staan voor jarenlang plezier en waarmee verschillende sfeerbelevingen gecreëerd kunnen worden.