STUCWERK

Gieling Stucadoors uit Oostzaan - Stucwerk
Stucwerk is vakmanschap! In de loop der jaren heeft Gieling stucadoors zich ontwikkeld tot een gerenommeerd en vakkundig stucadoorsbedrijf.

Onze vakmensen hebben ruime ervaring op het gebied van wand- en plafondafwerking. Onze stucadoors worden zowel intern als extern opgeleid en bewust gemaakt van hoge kwaliteitseisen en 100% klanttevredenheid


NAZORG STUCWERK
Door voor Gieling Stucadoors en afwerkingsbedrijf te kiezen, heeft u gekozen voor kwaliteit. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van het stucwerk, zijn er een aantal punten waar u na onze werkzaamheden op moet letten:

Ventileer de gestuukte ruimte  goed. Probeer de temperatuur constant op 18 graden te houden


De droogtijd van stucwerk  varieert van 5 tot soms wel 30 dagen. Dit ligt aan de laagdikte van het stucwerk. Onze stucadoor zal bij zijn  vertrek aangeven hoe u kunt zien of uw stucwerk droog en  overschilderbaar is. 

Houd de droogtijd die door onze  stucadoor is opgegeven goed aan. Te vroeg schilderen  of niet voldoende ventileren kan leiden tot scheurvorming.

Ondanks het feit dat wij alleen met de beste vakmensen en kwalitatief hoogwaardige materialen werken, kan er altijd iets mis gaan. Aarzelt u in dat geval niet en neemt u contact met ons op. Samen zullen we naar een passende oplossing zoeken.