Voor al uw stucwerk: Gieling Stucadoors

06-54771436

Ma – Vr: 09.00 tot 18.00

info@gielingstucadoors.nl

Algemene vooraarden

Gieling Stucadoors - Pandomo restaurant

Alg.voorwaarden

Een NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) erkende stukadoor is een professional binnen de stukadoorsbranche die voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en vakmanschap. Het NOA-keurmerk is een waardevol kenmerk dat aantoont dat een stukadoor betrouwbaar en deskundig is in zijn vak.

Uw NOA-stukadoor heeft meer dan 6 tot aan 10 jaar ervaring in diverse soorten wand- en plafondafwerkingen. Als stukadoor sta je niet alleen voor de garantie op stucwerk maar zal onze branchevereniging de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) hun steunen.

In de consumentenvoorwaarden van gieling Stucadoors&Afwerkingsbedrijf staan duidelijk hun rechten en verplichtingen zowel voor een particulieren opdrachtgever als een aannemer of verbouwbedrijf. NOA- afbouwbedrijven hanteren algemene voorwaarden zodat alle rechten en voorwaarden geheel duidelijk in kaart worden gebracht voor zowel de stukadoor als de opdrachtgever.

Geen kleine lettertjes, maar heldere afspraken! Vanwege specialistische werkzaamheden zijn er verschillende voorwaarden. Zie hier voor de voorwaarden.